Wat is OKX Web3 Wallet?

Gepubliceerd op 5 sep 2023Geüpdatet op 22 aug 20242 min. leestijd76.002

OKX Web3 Wallet is een gedecentraliseerde multi-chain wallet waarmee je de wereld van Web3 verkent. Met OKX heb je toegang tot meer dan 1.000 DApp-protocollen en -functies, zoals multi-chain en cross-chain DEX, yield farming, NFT-marktplaats en DApp-detectie. Met OKX Web3 wallet heb je eenvoudig toegang tot Ethereum, Arbitrum, OKC, BSC, Aptos en andere netwerken. Hierdoor is het niet meer nodig om meerdere wallets voor verschillende openbare chains aan te maken en wordt het beheer van bezittingen in meerdere chains vereenvoudigd. Voor een Web3-ervaring heb je alleen een wallet nodig.

Decentralisatie betekent dat je de volledige controle over je bezittingen behoudt en verantwoordelijk bent voor het beveiligen van de private keys en wachtwoorden van je wallet. Je hebt het volgende nodig:

• Maak een back-up van je seed phrase of private key, omdat dit de enige manier is om toegang te krijgen tot je bezittingen.

• Maak een sterk wachtwoord voor je wallet en bewaar deze op een veilige plek. Een gedecentraliseerde wallet slaat het wachtwoord van je wallet niet op en kan deze niet terugkrijgen als deze verloren is

• Blijf op je hoede als je reageert op onbekende verzoeken om goedkeuring, omdat het pogingen kunnen zijn om je te oplichting of te phishing.

• Wees voorzichtig als je op onbekende links klikt en nieuwe software downloadt.

Opmerking: OKX Wallet heeft de beveiligingssleutelaudit van Slowmist doorstaan. OKX Web3 wallet slaat je seed phrase, private key of wachtwoord niet op en stuurt je seed phrase of private key nooit naar een externe server.

Wat zijn de voordelen van OKX Wallet?

• Neem de volledige eigendom van je bezittingen

• Neem crypto op zonder goedkeuringsproces vergeleken met handelsplatforms

• Genereer een multi-chain wallet met behulp van een set seed phrases om bezittingen te beheren op meer dan 60 netwerken, waaronder Ethereum, OKTC, BSC, Arbitrum, zkSync, Aptos etc. Ondersteun ook de import van multi-seed phrases en het afleiden van adressen.

• Beschikbaar op iOS, Android en webbrowsers.