Hoe verbind ik mijn Keystone Hardware Wallet met OKX Wallet

Gepubliceerd op 8 nov 2023Geüpdatet op 16 sep 20243 min. leestijd5.413

Dit is een stapsgewijze handleiding die je laat zien hoe je je Keystone-hardwarewallet kunt verbinden met de OKX-app en de OKX Wallet Browserextensie.

We behandelen het proces van walletverbinding en verkennen de fundamentele kenmerken van OKX Wallet, inclusief het verzenden van transacties en het gebruik van een gedecentraliseerde beurs (DEX).

Ondersteunde chains BTC- en EVM-chains (compatibel met Keystone) Kenmerken: verzenden, ontvangen, swappen, enzovoort.

Aan de slag

Om te beginnen kun je het volgende voorbereiden:

1. Keystone hardware wallet

• Maak je klaar met je Keystone 3- of Keystone 3 Pro-hardware wallet.

2. OKX-app

• Open de officiële OKX-website en download de OKX-app.

• Je kunt ook zoeken naar OKX in de App Store of Google Play.

3. OKX Wallet browserextensie

Met Keystone hardware wallet

1. Ga naar je Keystone hardware wallet en selecteer OKX Wallet

Keystone Hardware Wallet

2. Er verschijnt een QR-code, klaar om te scannen met OKX Wallet

Met de app

1. Ga naar de OKX-app > Wallet en selecteer Ik heb er al een

2. Selecteer Hardware wallet en kies voor Keystone

Connect hardware wallet

3. Selecteer Scannen om verbinding te maken en de QR-code te scannen die op je Keystone wallet wordt weergegeven. Volg daarna zorgvuldig de meegeleverde instructies

Scan to connect

4. Selecteer een account om mee te verbinden. Zodra je je Keystone wallet met succes aan OKX Wallet hebt gekoppeld, kun je veilig de verschillende functies verkennen die deze biedt

Met de OKX Wallet-browserextensie

1. Open je OKX Wallet-webextensie en selecteer Wallet importeren

2. Selecteer Hardware Walleten kies vervolgens voor Keystone

Browser extension connect hardware wallet
  3. Geef OKX Wallet toegang tot de camera van je apparaat en scan de QR-code die wordt weergegeven op je Keystone wallet

4. Selecteer een account om mee te verbinden

5. Maak een sterk wachtwoord om je wallet te ontgrendelen

Browser extension set password

Zodra je je Keystone Wallet met succes aan OKX Wallet hebt gekoppeld, kun je veilig de verschillende functies verkennen die deze biedt.